Trupa gjyqësore e KPA-së gjatë një seance publike.
Analiza Artikull kryesor Analiza KPA Vendi

KPA thotë se gjyqtari Dritan Seci fshehu pasuritë duke manipuluar të vërtetën

Kolegji i Posaçëm i Apelimit i vlerëson si jo bindëse dhe në kundërshtim me provat deklarimet e ish-Kryetarit të Gjykatës së Tropojës, Dritan Seci dhe konkludon se ai ka fshehur një apartament në Tiranë duke u përpjekur të manipulojë të vërtetën – si dhe se është përpjekur të shmangi dhënien e shpjegimeve për arsyet që […]

Drejtuesi i Prokurorise se Sarandes, Edison Ademi para Komisionit te Pavarur te Kualifikimit. Foto: Edmond Hoxhaj
Analiza Artikull kryesor Analiza KPA Në Fokus

KPA: Shkaqet e ankimit të Edison Ademit e nxjerrin me “diferencën negative më të thelluar”

Kolegji i Posaçëm i Apelimit rrëzoi gjetjet e KPK-së për shkelje të etikës, por la në fuqi vendimin e shkarkimit për deklarim të pamjaftueshëm të pasurisë, ndërsa theksoi se disa nga pretendimet e ish-prokurorit Edison Ademi rëndonin pozitën e tij financiare.