Gjyqtari Agron Zhukri pas seancës në KPK. Foto: Edmond Hoxhaj.
KPK Lajme

Gjyqtari Agron Zhukri përballet me bilance negative në vlera të mëdha

Gjyqtari i Tiranës, Agron Zhukri u paraqit të mërkurën më 17 prill në Komisionin e Pavarur të Kualifikimit me tre përfaqësues ligjorë dhe u ballafaqua me gjetjet për balanca negative në vlera të mëdha në një seancë dëgjimore që zgjati rreth 5 orë e gjysmë. Hetimi administrativ për Zhukrin kishte përfunduar vetëm për kriterin e […]

Skeda e pasurisë së deklaruar – Agron Zhukri – Gjykata e Tiranës
KPK Skeda

Skeda e pasurisë së deklaruar – Agron Zhukri – Gjykata e Tiranës

Gjyqtari Agron Zhukri i Gjykatës së Juridiksionit të Përgjithshëm Tiranë do të përballet të mërkurën më 17 prill me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i tij i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Olsi Komici, Xhensila Pine dhe Firdes Shuli. Agron Zhukri e ka nisur karrierën në sistemin e drejtësisë në vitin […]