Gjyqtari Avni Sejdi pas seancës në KPK. Foto: Edmond Hoxhaj.
Analiza KPK

KPK vlerëson se gjyqtari Avni Sejdi kreu deklarim të pamjaftueshëm të pasurisë

Gjyqtari Avni Sejdi i Gjykatës Administrative të Shkallës së Parë Tiranë, u shkarkua nga Komisioni i Pvarur i Kualifikimit, KPK më 19 janar 2024, pasi u konkludua se kishte kryer deklarim të pamjaftueshëm për pasurinë. Komisioni konstatoi edhe cenim të indikatorit të etikës së magjistratit, por shumica e trupës së KPK e përbërë nga kryesuesi […]

Skeda e pasurisë së deklaruar – Avni Sejdi – Gjykata Administrative Tiranë
KPK Skeda

Skeda e pasurisë së deklaruar – Avni Sejdi – Gjykata Administrative Tiranë

Gjyqtari Avni Sejdi i Gjykatës Administrative të Shkallës së Parë Tiranë do të përballet të hënën më 15 janar me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i tij i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Roland Ilia, Suela Zhegu dhe Genta Tafa Bungo. Avni Sejdi e ka nisur karrierën në sistemin e drejtësisë […]