Trupa gjykuese e KPK, me anëtar Pamela Qirko, Roland Ilia dhe Etleda Çiftja. Foto Ilustruese.
KPK Veting

Pas kërkesës së avokatit KPK shtyn seancën për prokuroren Elveta Murra

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit pranoi të martën shtynte me dy javë seancën dëgjimore për prokuroren Elveta Murra, pas kërkesës së avokatit Koçi Mato për tu njohur me dosjen. Seanca dëgjimore filloi normalisht në mungesë të Murrës, e cila siç u tha në seancë do të përfaqësohej nga avokati Koçi Mato. Në vijim Mato pasi […]