Prokurori Hektor Mushi pas vendimit të KPK. Foto:BIRN
Analiza KPK

Prokurori Hektor Mushi u shkarkua për probleme në të tre kriteret e rivlerësimit

Prokurori i Elbasanit, Hektor Mushi u shkarkua nga detyra më 15 dhjetor 2023, pasi Komisioni i Pavarur i Kualifikimit konkludoi probleme në të tre kriteret e rivlerësimit, atë të pasurisë, pastërtisë së figurës dhe profesionalizmit. Sipas KPK, Mushi ka fshehur pronësinë e një apartamenti dhe se gjendet në kushtet e deklarimit të pamjaftueshëm për pasurinë. […]

Skeda e pasurisë së deklaruar –Hektor Mushi– Prokuroria e Elbasanit
KPK Skeda

Skeda e pasurisë së deklaruar –Hektor Mushi– Prokuroria e Elbasanit

Prokurori Hektor Mushi i Prokurorisë së Elbasanit do të përballet të mërkurën më 13 dhjetor me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i tij i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Brunilda Bekteshi, Lulzim Hamitaj dhe Etleda Çiftja. Hektor Mushi e ka nisur karrierën në sistemin e drejtësisë në vitin 1995 dhe ka […]