Përmbyllen konkluzionet përfundimtare në çështjen e Bujar Memisë
Lajme Veting

Përmbyllen konkluzionet përfundimtare në çështjen e Bujar Memisë

Prokurori i Krujës Bujar Memia vijoi edhe të martën më 10 maj me paraqitjen e konkluzioneve përfundimtare duke i përmbyllur ato dhe kërkoi shpalljen absolutisht të pavlefshëm të vendimit të Këshillit të Lartë të Prokurorisë, KLP për shkarkimin e tij nga detyra dhe kthimin e çështjes së vlerësimit disiplinor për rigjykim. Edhe përfaqësuesit e Inspektorit […]