Seanca për prokurorin Kasëm Berberi. Foto: BIRN
Artikull kryesor Lajme KPK Lajme Veting

Prokurori Kasëm Berberi konfirmohet në detyrë

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, KPK shpalli të premten më 17 mars 2023 vendimin për konfirmimin në detyrë të prokurorit të Tiranës, Kasëm Berberi. Vendimi u dha nga trupa e KPK e kryesuar nga Valbona Sanxhaktari, me relator Lulzim Hamitajn dhe anëtare Genta Tafa Bungo. Gjatë seancës dëgjimore më 10 mars 2023, Berberi u përball […]

Prokurori Kasëm Berberi (djathtas) në KPK | Foto: Edmond Hoxhaj/BIRN
KPK Lajme Veting

Prokurori Kasëm Berberi përballet me vetingun

Prokurori Kasëm Berberi i Prokurorisë së Tiranës, u përball të premten më 10 mars 2023 pa probleme domethënëse me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, KPK, kur gjatë seancës dëgjimore dha shpjegime më së shumti lidhur me çështjet e hetuara prej tij, të denoncuara nga publiku. Procesi i vetingut për prokurorin Berberi po kryhet nga trupa […]