Prokurori Madrit Kullolli pas seancës në KPK. Foto:BIRN
KPK Lajme Veting

Prokurori Madrid Kullolli jep shpjegime për bilancin negativ

Prokurori i Durrësit Madrid Kullolli u përball të premten në Komisionin e Pavarur të Kualifikimit me barrën e provës për një bilanc negative me rreth 3.7 milion lekë, ndërsa nuk iu vunë në dukje probleme në kriterin e profesionalizmit dhe as atë të figurës. Kullolli, i pranishëm në seancë u mbrojt duke i arsyetuar problemet […]