Gjyqtarja Matilda Fetau pas shpalljes së vendimit, Foto:Edmond Hoxhaj.
KPK Lajme

Gjyqtarja Matilda Fetau konfirmohet në detyrë

Gjyqtarja e Gjykatës së Elbasanit, Matilda Fetau u përball të hënën më 29 maj me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, KPK kur gjatë seancës dëgjimore u relatuan raporte pozitive për pasurinë dhe pastërtinë e figurës, ndërsa në aspektin profesional u evidentuan gjetje vetëm për dy çështje të denoncuara nga publiku, për të cilat ajo dha […]

Skeda e pasurisë së deklaruar – Matilda Fetau – Gjykata e Elbasanit
KPK Skeda

Skeda e pasurisë së deklaruar – Matilda Fetau – Gjykata e Elbasanit

Matilda Fetau, gjyqtare pranë Gjykatës së Elbasanit, do të përballet të hënën më 29 maj me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i saj i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Roland Ilia, Genta Tafa Bungo dhe Suela Zhegu. Matilda Fetau përfundoi studimet në Shkollën e Magjistraturës në vitin 2015 dhe pas një […]