Prokurori Platin Aliçka pas vendimit të KPK. Foto| BIRN
KPK Lajme Veting

Prokurori Platin Aliçka konfirmohet në detyrë

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, KPK shpalli të mërkurën më 3 prill vendimin për konfirmimin ne detyrë të prokurorit të Tiranës,  Platin Aliçka. Vendimi u mor në mënyrë unanime nga trupa e KPK e kryesuar nga Etleda Çiftja, me relator Lulzim Hamitajn dhe anëtar Roland Ilian. Gjatë seancës dëgjimore më 2 prill nuk u evidentuan […]

Prokurori Platin Aliçka pas seancës dëgjimore në KPK. Foto: Edmond Hoxhaj.
KPK Lajme

Prokurori Platin Aliçka përballet pa probleme me vetingun

Prokurori Platin Aliçka i Prokurorisë së Tiranës u përball të martën më 2 prill me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, KPK, kur gjatë seancës dëgjimore dhe shpjegime për disa gjetje në kriterin e pasurisë dhe për profesionalizmin. Ai u vlerësua pozitivisht për pastërtinë e figurës. Procesi administrativ për prokurorin Aliçka po kryhet nga trupa e […]

Skeda e pasurisë së deklaruar – Platin Aliçka – Prokuroria e Tiranës
KPK Skeda

Skeda e pasurisë së deklaruar – Platin Aliçka – Prokuroria e Tiranës

Prokurori Platin Aliçka i Prokurorisë së Tiranës do të përballet të martën më 2 prill me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i tij i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Etleda Çiftja, Lulzim Hamitaj dhe Roland Ilia. Platin Aliçka e ka nisur karrierën në sistemin e drejtësisë si oficer i Policisë Gjyqësore. […]