Trupa gjyqësore gjatë shpalljes së një vendimit.
KPK Lajme

Prokurorja Ollga Visi u dorëhoq pasi u njoh me rezultatet e vetingut

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, KPK vendosi më 30 nëntor të ndërpresë procesin e rivlerësimit për prokuroren e Korçës, Ollga Visi për shkak të dorëheqjes së saj nga statusi i magjistratit. Po ashtu, është vendosur ndalimi i rikthimit të këtij subjekti rivlerësimi në funksione në sistemin e drejtësisë për një periudhë 15-vjeçare. Në vendimin e […]

Skeda e pasurisë së deklaruar – Artur Ismajlukaj – Prokuroria e Korçës
KPK Skeda

Skeda e pasurisë së deklaruar – Artur Ismajlukaj – Prokuroria e Korçës

Artur Ismajlukaj, prokuror në Prokurorinë e Korçës, do të përballet të enjten më 25 maj me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i tij i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Alma Faskaj, Etleda Çiftja dhe Suela Zhegu. Artur Ismajlukaj e nisi karrierën si oficer i policisë gjyqësore në Prokurorinë e Tropojës në […]

Prokurori Olger Eminaj pas vendimit të konfirmimit në detyrë. Foto:Edmond Hoxhaj.
KPK Lajme Veting

Prokurori Olger Eminaj konfirmohet në detyrë

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, KPK shpalli të premten më 31 mars 2023 vendimin për konfirmimin në detyrë të prokurorit të Korçës, Olger Eminaj. Vendimi u mor në mënyrë unanime nga trupa e KPK e kryesuar nga Alma Faskaj, me relatore Suela Zhegun dhe anëtare Etelda Çiftjan, që vendosi gjithashtu të transferojë për verifikim pranë […]

Prokurori Olger Eminaj pas seancës dëgjimore në KPK.
KPK Lajme Veting

‘Tejkalim afatesh dhe zvarritje’: Prokurori Olger Eminaj jep shpjegime në KPK

Prokurori Olger Eminaj i Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Korçë u përball të martën më 28 mars 2023 me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, KPK, kur gjatë seancës dëgjimore u pyet dhe dha shpjegime më së shumti lidhur me konstatimet në disa çështje ku vijimi i hetimeve tej afateve ligjore kishin sjellë humbjen e fuqisë së […]

Skeda e pasurisë së deklaruar – Olger Eminaj – Prokuroria e Korçës
KPK Lajme Skeda Veting

Skeda e pasurisë së deklaruar – Olger Eminaj – Prokuroria e Korçës

Prokurori Olger Eminaj i Prokurorisë së Rrethit Korçë do të përballet të martën më 28 mars me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i tij i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Alma Faskaj, Etleda Çiftja dhe Suela Zhegu. Olger Eminaj përfundoi studimet në Shkollën e Magjistraturës në vitin 2010 dhe punon prej […]