Prokurori Robert Kote në KPK
KPK Veting

Prokurori Robert Kote konfirmohet me shumicë votash

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, KPK shpalli të hënën më 19 dhjetor 2022 vendimin për  konfirmimin në detyrë të prokurorit të Tiranës, Robert Kote. Vendimi u mor me shumicë votash nga trupa e KPK e kryesuar nga Lulzim Hamitaj, me relatore Valbona Shanxhaktarin dhe anëtare Genta Tafa Bungo. Gjatë seancës dëgjimore më 15 dhjetor, Kote […]

KPK Lajme Veting

Prokurori Kote jep shpjegime për balancat negative dhe për një mik përdorues kokaine

Prokurori Robert Kote i Prokurorisë së Tiranës u përball të enjten më 15 dhjetor me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, KPK kur gjatë seancës dëgjimore dha shpjegime për balancat negative lidhur me shpenzimet e shkollimit të vajzës në Vjenë të Austrisë, për udhëtimet dhe pushimet  jashtë shtetit, si dhe për pamundësinë e blerjes së një […]

Prokurori Robert Kote i Prokurorisë së Tiranës pas seancës në KPK. Foto:Edmond Hoxha/BIRN
KPK Veting

Prokurori Kote jep shpjegime për balancat negative dhe për një mik përdorues kokaine

Prokurori Robert Kote i Prokurorisë së Tiranës u përball të enjten më 15 dhjetor me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, KPK kur gjatë seancës dëgjimore dha shpjegime për balancat negative lidhur me shpenzimet e shkollimit të vajzës në Vjenë të Austrisë, për udhëtimet dhe pushimet  jashtë shtetit, si dhe për pamundësinë e blerjes së një […]