Gjyqtari Luan Hasneziri pas seances ne Komisionin e Pavarur te Kualifikimit. Foto: Edmond Hoxhaj
Artikull kryesor Lajme KPK Lajme Në Fokus

KPK ngre dyshime për pasurinë dhe figurën e gjyqtarit Luan Hasneziri

Gjyqtari i Krimeve të Rënda Luan Hasneziri u përball me dyshimet mbi blerjen e një apartamenti dhe mosdeklarimin e refuzimit të një vize amerikane, ndërkohë që subjekti deklaroi gjatë seancës se KPK ‘po kapej pas preteksteve’ dhe mori si shembull ish-Presidentin e SHBA-së Abraham Lincoln.