KPK duke shpallur një vendim | Foto : LSA
Vendi

Julian Kristo u dorëhoq pasi u njoh me rezultatet e vetingut 2-vjeçar ndaj tij

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, KPK ka vendosur më 28 dhjetor 2021 të ndëpresë procesin e rivlerësimit kalimtar për prokurorin e Korçës, Julian Kristo pas dorëheqjes së tij nga detyra, si dhe i ka ndaluar rikthimin në sistemin e drejtësisë gjatë 15 viteve të ardhshme. Vetingu për prokurorin Kristo ka  filluar në dhjetor të vitit […]