Ndihmësja ligjore e PP, Klerona Meçi | Foto: Edmond Hoxhaj
KPK Lajme Veting

KPK konfirmon me shumicë ndihmësen ligjore Klerona Meçi

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit njoftoi të martëm konfirmimin në detyrë të ndihmëses ligjore pranë Prokurorisë së Përgjithshme Klerona Meçi. Meçi u përball në KPK me dy seanca dëgjimore kryesisht lidhur me probleme të gjetura në kriterin e pasurisë dhe figurës. Megjithatë KPK ka arsyetuar se dyshimet mbi mungesën e burimeve të ligjshme të babait […]

Gjyqtarja Mirela Mishgjoni pas seancës dëgjimore në KPK. Foto: Edmond Hoxhaj.
KPK Lajme

Gjyqtarja Mirela Mishgjoni jep shpjegime për bilancet negative përpara detyrës

Gjyqtarja e Vlorës, Mirela Mishgjoni u përball të mërkurën më 3 prill me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, KPK, kur gjatë seancës dëgjimore dha shpjegime për bilancet negative në vlera të mëdha të konstatuara gjatë periudhës para fillimit të detyrës, si dhe për gjetjet në disa çështje të denoncuara nga publiku. Për pastërtinë e figurës, […]

Skeda e pasurisë së deklaruar – Mirela Mishgjoni – Gjykata e Vlorës
KPK Skeda

Skeda e pasurisë së deklaruar – Mirela Mishgjoni – Gjykata e Vlorës

Mirela Mishgjoni, gjyqtare pranë Gjykatës së Vlorës, do të përballet të mërkurën më 3 prill me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i saj i vetingut po kryhet nga Xhensila Pine, Pamela Qirko dhe Alma Faskaj. Mirela Mishgjoni ka punuar si gjyqtare në vitet 1995-2002 dhe më pas është larguar për të punuar si avokate. […]

Ndihmësi ligjor Ervin Aliu gjatë seancës dëgjimore në KPK. Foto: Edmond Hoxhaj.
KPK Lajme

Ndihmësi ligjor Ervin Aliu përballet me vetingun

Ndihmësi ligjor pranë Gjykatës së Apelit Adminsitrativ, Ervin Aliu u përball të mërkurën më 27 mars me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, KPK, kur gjatë seancës dëgjimore dha shpjegime të përmbledhura për gjetje në kriterin e pasurisë dhe të profesionalizmit. Ai u vlerësua pozitivisht për pastërtinë e figurës. Procesi i rivlerësimit për Aliun po kryhet […]

Prokurori Milan Laskaj pas seancës dëgjkimore në KPK. Foto: Edmond Hoxhaj.
KPK Lajme Veting

KPK shkarkon prokurorin Milan Laskaj

Prokurori Milan Laskaj i Prokurorisë së Tiranës u shkarkua të mërkurën nga Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, pasi u përball me barrë prove për bilancet negative në kriterin e pasurisë dhe dyshimet për fshehjen e një automjeti. Gjatë seancës dëgjimore Laskaj i kundërshtoi këto gjetje të Komisionit.  Vendimi për prokurorin Milan Laskaj u mor nga […]

Prokurori Milan Laskaj pas seancës dëgjkimore në KPK. Foto: Edmond Hoxhaj.
KPK Lajme

Prokurori Milan Laskaj jep shpjegime për blerjen e një apartamenti

Prokurori Milan Laskaj i Prokurorisë së Tiranës u përball të hënën më 25 mars me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, KPK, kur gjatë seancës dëgjimore dha shpjegime për bilancet negative në kriterin e pasurisë dhe dyshimet për fshehjen e një automjeti. Në seancë u relatuan gjithashtu gjetje në kriterin profesional, që i përkisnin më së […]