Prokurorja Alma Felaj në KPK | Foto: LSA
KPK Lajme Veting

Prokurorja Alma Felaj drejt konfirmimit në detyrë

Prokurorja e Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Tiranë, Alma Felaj u përball të mërkurën në mëngjes me gjetjet e hetimit administrativ të KPK-së, si pjesë e procesit të rivlerësimit kalimtar të gjyqtarëve dhe prokurorëve, i njohur gjithashtu si procesi i vetingut. Trupa e KPK-së udhëhiqej nga komisionerja Alma Faskaj, me relator Olsi Komici dhe anëtar Etleda […]

Skeda e pasurisë së deklaruar –Alma Felaj – Prokuroria e Tiranës
KPK Skeda

Skeda e pasurisë së deklaruar –Alma Felaj – Prokuroria e Tiranës

Alma Felaj – prokurore e Prokurorisë së Tiranës prej majit të këtij viti, do të përballet të mërkurën më 12 korrik me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i saj i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Alma Faskaj, Etleda Çiftja dhe Olsi Komici. Alma Felaj përfundoi studimet në Shkollën e Magjistraturës në […]