Prokurori Arian Muçaj pas seancës dëgjimore në KPK. Foto: Edmond Hoxhaj.
KPK Lajme Veting

Prokurori Arian Muçaj përballet me vetingun

Prokurori i Prokurorisë së Tiranës, Arian Muçaj u përball të martën më 26 mars me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, KPK, kur gjatë seancës dëgjimore dha shpjegime të përmbledhura për disa gjetje në kriterin e pasurisë dhe të profesionalizimit. Muçaj u vlerësua pozitivisht për pastërtinë e figurës. Procesi i vetingut për prokurorin Muçaj po kryhet […]

Skeda e pasurisë së deklaruar – Arian Muçaj – Prokuroria e Tiranës
KPK Skeda

Skeda e pasurisë së deklaruar – Arian Muçaj – Prokuroria e Tiranës

Prokurori Arian Muçaj i Prokurorisë së Tiranës do të përballet të martën më 26 mars me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i tij i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Firdes Shuli, Olsi Komici dhe Valbona Sanxhaktari. Arian Muçaj e ka nisur karrierën në sistemin e drejtësisë si oficer i Policisë Gjyqësore […]