Gjyqtarja Engjëllushe Tahiri pas seancës dëgjimore. Foto:Edmond Hoxhaj/BIRN
KPK Lajme Veting

KPK konfirmoi në detyrë gjyqtaren Ëngjëllushe Tahiri

Gjyqtarja Ëngjëllushe Tahiri, e cila punon si ndihmësmagjistrate në Njësinë e Shërbimit Ligjor në Gjykatë të Lartë, u konfirmua në detyrë të hënën nga Komisioni i Pavarur të Kualifikimit, KPK. Tahiri pati një seancë të lehtë dëgjimore. Tahiri mori vlerësim pozitiv për pastërtinë e figurës, pasurinë dhe profesionalizmin. Procesi i vetingut për gjyqtaren Ëngjëllushe Tahiri […]

Gjyqtarja Engjëllushe Tahiri pas seancës dëgjimore. Foto:Edmond Hoxhaj/BIRN
KPK Lajme Veting

KPK dëgjon gjyqtaren Ëngjëllushe Tahiri

Gjyqtarja Ëngjëllushe Tahiri, e cila punon si ndihmësmagjistrate në Njësinë e Shërbimit Ligjor në Gjykatë të Lartë, u përball të premten me 16 qershor me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, KPK, kur gjatë seancës dëgjimore dha shpjegime për një balancë negative në shumën 200 mijë lekë të konstatuar në një vit, si dhe për disa […]

Skeda e pasurisë së deklaruar –Ëngjëllushe Tahiri – Gjykata e Lartë
KPK Skeda

Skeda e pasurisë së deklaruar –Ëngjëllushe Tahiri – Gjykata e Lartë

Gjyqtarja Ëngjëllushe Tahiri, e cila punon si ndihmësmagjistrate në Njësinë e Shërbimit Ligjor në Gjykatë të Lartë, do të përballet të premten me 16 qershor me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i saj i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Brunilda Bekteshi, Etleda Çiftja dhe Lulzim Hamitaj. Ëngjëllushe Tahiri përfundoi studimet në […]