Gjyqtari Gentian Hamiti pas seancës dëgjimore në KPK. Foto: Edmond Hoxhaj.
KPK Lajme

Gjyqtari Gentian Hamiti jep shpjegime për pasurinë në veting

Gjyqtari i Gjykatës Administrative të Tiranës, Gentian Hamiti u përball të mërkurën më 13 mars me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, KPK, kur gjatë seancës dëgjimore dha shpjegime për konstatimet në të tre kriteret, atë të pasurisë, figurës dhe profesionalizmit. Hetimi administrativ për gjyqtarin Hamiti po kryhet nga trupa e KPK e kryesuar nga Olsi […]

Gjyqtari Bezart Kaçkini pas seancës dëgjimore. Foto: LSA.
KPK Lajme

Gjyqtari Bezart Kaçkini jep shpjegime për një hua për blerjen e apartamentit

Gjyqtari i Gjykatës Administrative të Tiranës, Bezart Kaçkini u përball të premten më 8 mars me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, KPK, kur gjatë seancës dëgjimore dha shpjegime më së shumti për burimet e një huaje të marrë për pagesën e çmimit të apartamentit që zotëron. Ai mori vlerësim pozitiv për pastërtinë e figurës dhe […]

Skeda e pasurisë së deklaruar – Avni Sejdi – Gjykata Administrative Tiranë
KPK Skeda

Skeda e pasurisë së deklaruar – Avni Sejdi – Gjykata Administrative Tiranë

Gjyqtari Avni Sejdi i Gjykatës Administrative të Shkallës së Parë Tiranë do të përballet të hënën më 15 janar me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i tij i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Roland Ilia, Suela Zhegu dhe Genta Tafa Bungo. Avni Sejdi e ka nisur karrierën në sistemin e drejtësisë […]

Gjyqtari Erarbër Madhi dhe avokati i tij, Julian Mërtiri pas seancës në KPA. Foto: Vladimir Karaj.
KPA Lajme

KPA vendos shkarkimin e gjyqtarit Erarbër Madhi

Kolegji i Posaçëm i Apelimit, KPA vendosi të mërkurën më 27 korrik të ndryshojë vendimarrjen e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit për konfirmimin në detyrë të gjyqtarit të Gjykatës Administrative Tiranë, Erarbër Madhi dhe e shkarkoi atë për deklarim të pamjaftueshëm të pasurisë dhe për fshehje në emër të nënës të një apartamenti dhe një […]

Gjyqtari Erarbër Madhi dhe avokati i tij, Julian Mërtiri pas seancës në KPA. Foto: Vladimir Karaj.
KPA Lajme

Gjyqtari Erarbër Madhi kërkon t’i hiqet barra e provës për pasurinë e trashëguar nga prindërit

Gjyqtari Erarbër Madhi kërkoi konfirmim në detyrë para Kolegjit të Posaçëm të Apelimit të martën, ndërsa avokati i tij e cilësoi atë “një aset për sistemin gjyqësor” dhe “një intelektual që mund të kontribuojë” për sistemin. Procesi i apelimit për këtë subjekt të rivlerësimit u mbyll në këtë  mënyrë me pretendimet përfundimtare të subjektit ndërsa […]