Gjyqtarja Fahrije Stringa Budo e Gjykatës së Tiranës pas vendimit nga KPK. Foto:BIRN
Analiza KPK Veting

KPK konfirmoi gjyqtare Fahrije Stringa, pasi i cilësoi gjetjet ndaj saj si “pasaktësi të veçuara”

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, KPK vendosi më 13 prill të konfirmojë në detyrë gjyqtaren e Tiranës, Fahrije Stringa Budo pasi konkludoi se kishte arritur nivel të besueshëm për pasurinë dhe figurën, si dhe nivel kualifikues në aspektin profesional. Bilanci negativ në vlerën totale 1 milion e 595 mijë lekë i shtrirë në vite nuk […]