Prokurori i prokurorisë së Tiranës Kolë Hysenaj | Foto : Vladimir Karaj
Artikull kryesor Lajme KPK Lajme Në Fokus

Barra e rëndë e provës; Kol Hysenaj përballet me probleme në të tre kriteret e vetingut

KPK i kaloi barrën e provës prokurorit të Tiranës për një sërë problemesh në deklarimin e pasurive – përfshirë mosdeklarimin të kursimeve, të gjendjes ‘cash’ dhe bilance negative në vite që shkonin deri në 26 milion lekë, një raport negativ nga DSIK dhe sqarime për tre denoncime. Hysenaj mohoi problemet dhe kërkoi të konfirmohej në […]