Gjyqtari Sokol Ngresi duke dalë nga KPA | Foto : LSA
Artikull kryesor Lajme KPA Lajme Vendi

Gjyqtari Sokol Ngresi dhe “denoncuesi” i tij do të përballen në KPA

Gjyqtari i Apelit të Vlorës, Sokol Ngresi deklaroi se prapa denoncimeve ndaj tij për fshehje apartamenti qëndronte administratori i shoqërisë “AFA Konstruksion” sh.p.k, Flamur Kadëna dhe kërkoi seancë me dyer të mbyllura duke pretenduar se në shpjegimet e tij do të përmendet edhe bota e krimit. Kolegji vendosi të thërrasë si dëshmitar Kadënën dhe urdhëroi […]