Kolegji i Posaçëm i Apelimit Lajme

Kreu i Gjykatës Kushtetuese përplaset me Komisionerin Publik në Kolegjin e Apelimit

Bashkimin Dedja e cilësoi ankimin e Komisionerit Publik, Darjel Sina kundër konfirmimit të tij në detyrë si ‘dashakeq’ me standarde të dyfishta dhe në ‘konflikt interesi’, duke aluduar se vinte si pasojë e kandidaturës së tij të dështuar për gjyqtar në Gjykatën e Strasburgut, për të cilën kreu i Gjykatës Kushtetuese u shpreh se kishte […]