Kolegji i Posaçëm i Apelimit Lajme

Kolegji rrëzoi ankesat e Trenovës për “shantazh psikologjik dhe kurthe” nga KPK

Ish-prokurori i Apelit, Gentian Trenova kundërshtoi vendimin e KPK-së përmes një duzinë ankesash në Kolegjin e Posaçëm të Apelimit, mes të cilave verifikimin e gjyqtarit Hamitaj apo opinionet e vëzhguesit të ONM-së, Theo Jacobs. KPA i rrëzoi pretendimet si të pabaza dhe vulosi shkarkimin e tij.