Prokurori Pali Decolli pas seancës dëgjimore në KPK. Foto: Edmond Hoxhaj.
KPK Lajme

Prokurori Pali Deçolli përballet pa probleme me vetingun

Prokurori Pali Deçolli i Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Durrës u përball pa probleme të enjten më 27 prill me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, KPK, kur gjatë seancës dëgjimore u relatuan raporte pozitive në të tre kriteret e rivlerësimit. Procesi i vetingut për Deçollin po kryhet nga trupa e KPK e kryesuar nga Firdes Shuli, […]

Gjyqtarja Nafije Hasko pas seancës dëgjimore në KPK. Foto: Edmond Hoxhaj.
KPK Lajme Veting

Gjyqtarja Nafije Hasko përballet pa probleme me vetingun

Gjyqtarja Nafije Hasko e Gjykatës Administrative të Tiranës u përball pa probleme të enjten më 27 prill 2023 me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, KPK, kur gjatë seancës dëgjimore u relatuan raporte pozitive për pasurinë dhe pastërtinë e figurës, si dhe nuk u evidentuan probleme domethënëse në kriterin profesional. Procesi i vetingut për Haskon po […]

Prokurori Urim Buci pas shpalljes së vendimit. Foto: Edmond Hoxhaj.
KPK Lajme

Prokurori Urim Buci konfirmohet në detyrë

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, KPK shpalli të enjten më 27 prill 2023 vendimin për konfirmimin në detyrë të prokurorit të Dibrës, Urim Buci. Po ashtu, u vendos të transferohen për inspektim pranë Inspektorit të Lartë të Drejtësisë tre çështje penale të hetuara prej subjektit. Vendimi u mor me shumicë votash nga trupa e KPK e kryesuar nga Pamela […]

Gjyqtarja Ersida Bajgora pas seancës dëgjimore në KPK. Foto: Edmond Hoxhaj.
KPK Lajme Veting

Gjyqtarja Ersida Bajgora drejt konfirmimit në detyrë

Gjyqtarja e Gjykatës së Lushnjës, Ersida Bajgora u përball të enjten më 27 prill 2023 me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, KPK kur gjatë seancës dëgjimore nuk u evidentuan probleme domethënëse në asnjë prej kritereve të rivlerësimit. Procesi i vetingut për gjyqtaren Bajgora po kryhet nga trupa e KPK e kryesuar nga Suela Zhegu, me relator […]

Ylli Pjetërnikaj në KPK | Foto: Edmond Hoxhaj
KPK Lajme Veting

Prokurori Ylli Pjetërnikaj konfirmohet në detyrë

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, KPK shpalli të enjten më 27 prill 2023 vendimin për konfirmimin në detyrë të prokurorit të Lezhës, Ylli Pjetërnikaj. Po ashtu u vendos të transferohen për verifikim të mëtejshëm pranë Inspektorit të Lartë të Drejtësisë katër çështje penale të hetuara nga subjekti, për të cilat u evidentua se ishte konstatuar […]

Gjyqtari i Apelit Administrativ, Arjan Qafa përballë Komisionit të Pavarur të Kualifikimit. Foto:  Vladimir Karaj.
KPA Lajme

Kolegji lë në fuqi shkarkimin nga detyra të Arjan Qafës

Kolegji i Posaçëm i Apelimit, KPA njoftoi të mërkurën me 26 prill vendimin për lënien në fuqi të shkarkimit nga detyra të ish-gjyqtarit të Gjykatës Administrative të Apelit, Arjan Qafa. Vendimi u morn ë mënyrë unanime nga trupi gjykues i Kolegjit i kryesuar nga Ina Rama, me relatore Albana Shtylla dhe anëtarë Mimoza Tasi, Rezarta […]