Foto arkive - seancë në KPA | BIRN/ Nensi Bogdani
KPA Veting

‘Ithtar i drejtësisë dhe të vërtetës’; prokurori ‘fermer’ kërkon nga KPA kthimin në detyrë

Kolegji i Posaçëm i Apelimit mbajti të martën në mëngjes seancën dëgjimore publike për ankimin e prokurorit të Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Tiranë, Adnan Xhelili ndaj vendimit të Komisionit të Pavarur të Kaulfikimit, KPK për shkarkimin e tij nga detyra. Gjatë seancës të mbajtur pas vendimin të ndërmjetëm të KPA-së, e cili ka konstatuar shkelje […]