Prokurori i Shkodrës Ermir Lelçi | Foto : Edmond Hoxhaj
Artikull kryesor Lajme KPK Lajme Vendi

Ermir Lelçi përballet me probleme për pasurinë e profesionalizmin

Prokurori i Shkodrës Ermir Lelçi u pyet dhe dha shpjegime më së shumti për një apartament në bashkëpronësi me të atin që kishte paguar edhe pjesën më të madhe të çmimit, për të cilin nuk është provuar burimi i ligjshëm. Gjithashtu, ai dha shpjegime për mangësitë profesionale dhe raste konflikti interesi gjatë hetimit, të konstatuara […]