Skeda e pasurisë së deklaruar –Miranda Bushi – Prokuroria e Tiranës
KPK Skeda

Skeda e pasurisë së deklaruar –Miranda Bushi – Prokuroria e Tiranës

Prokurorja Miranda Bushi e Prokurorisë së Tiranës do të përballet të martën më 23 maj me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i saj i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Xhensila Pine, Firdes Shuli dhe Olsi Komici. Miranda Bushi ka punuar si kancelare e Gjykatës së Krimeve të Rënda për periudhën 2004-2008 […]