Gjyqtarja Flutura Hoxha | Foto : Edmond Hoxhaj
Analiza KPK Veting

KPK: Flutura Hoxha fshehu një apartament pasi nuk justifikonte burimet

Gjyqtarja e Pukës Flutura Hoxha u shkarkua nga detyra më 25 shkurt, pasi Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, KPK konkludoi se nuk provoi dot burimet e ligjshme të pasurive dhe se për këtë arsye kishte fshehur blerjen e një apartamenti në Tiranë në emër të babait. Ndërkohë ajo e vlerësua pozitivisht për pastërtinë e figurës […]

Gjyqtarja Flutura Hoxha | Foto : Edmond Hoxhaj
KPK Lajme Veting

KPK shkarkon nga detyra gjyqtaren Flutura Hoxha

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit shpalli të premten vendimin për shkarkimin e gjyqtares së Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Pukë, Flutura Hoxha. Gjatë seancës dëgjimore të martën më 22 shkurt KPK konstatoi mosdeklarim dhe mu gesë të burimeve për pasuritë e prindërve. Gjyqtarja Hoxha pranoi disa pasaktësi, ndërsa kundërshtoi analizën financiare të Komisionit. Procesi i rivlerësimit […]

Skeda e pasurisë – Flutura Hoxha – gjyqtare e Pukës
KPK Skeda

Skeda e pasurisë – Flutura Hoxha – gjyqtare e Pukës

Gjyqtarja e Rrethit Gjyqësor Pukë, Flutura Hoxha do të përballet të martën në mesditë me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, KPK, në seancë publike. Procesi i rivlerësimit ndaj gjyqtares Hoxha është kryer nga trupa gjykuese e përbërë nga komisionerët Pamela Qirko, Etleda Çiftja dhe Roland Ilia. Flutura Hoxha ka një karrierë të gjatë në sistem […]