Ndihmës ligjor, Klement Kajana | Foto: BIRN
KPK Lajme

Pas vlerësimit pozitiv, KPK konfirmon në detyrë ndihmësin ligjor Klement Kajana

Ndihmësi ligjor pranë Gjykatës Administrative të Apelit Tiranë, Klement Kajana u përball të premten më 17 maj me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, KPK, kur pak kohë pas një seance të shkurtër gjatë së cilës nuk u evidentuan probleme në asnjë prej kritereve të rivlerësimit, u konfirmua në detyrë. Procesi i vetingut për Kajanën u […]

Seanca e prokurores Manjola Kajana në KPA | Foto : E. Hoxhaj
Artikull kryesor Lajme KPA Lajme Në Fokus

Dokumentacioni si i pastrehë; KPA shtyn seancën ndaj prokurores Manjola Kajana

Komisioneri Publik Florian Ballhysa dhe prokurorja Manjola Kajana e konsideruan të plotë hetimin gjyqësor dhe kërkuan mbylljen e shqyrtimit gjyqësor, ndërsa KPA vendosi t’i kërkojë përsëri bashkisë së Fierit dokumentacionin e plotë të aplikimit të bashkëshortit të Kajanës si i pastrehë.