Skeda e pasurisë së deklaruar - Julian Zonja – Prokuroria e Tiranës
KPA Skeda

Skeda e pasurisë së deklaruar – Julian Zonja – Prokuroria e Tiranës

Prokurori Julian Zonja i Prokurorisë së Tiranës do të përballet të hënën më 15 maj me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i tij i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Firdes Shuli, Lulzim Hamitaj dhe Xhensila Pine. Julian Zonja përfundoi studimet në Shkollën e Magjistraturës në vitin 2004 dhe u emërua prokuror […]