Prokurori Madrid Kullolli në seancën e dytë dëgjimore para KPK. Foto; Edmond Hoxhaj.
KPK Lajme

Prokurori Madrid Kullolli jep shpjegime për aspektin profesional pas riçeljes së hetimit

Prokurori i Durrësit, Madrid Kullolli u përball me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, KPK të premten më 12 prill në një seancë të dytë dëgjimore, kur dha shpjegime lidhur me gjetjet e konstatuara bazuar në disa denoncime të publikut kryesisht për çështje profesionale dhe për veprimtarinë e tij si shef seksioni, të mbërritura pas seancës […]

Prokurori Erjon Shqarri pas shpalljes së vendimit. Foto: Vladimir Karaj.
KPK Lajme Veting

KPK konfirmon në detyrë prokurorin Erjon Shqarri

Prokurori i Vlorës Erjon Shqari pati një seancë të lehtë dëgjimore të martën dhe u konfirmua në detyrë branda ditës nga Komisioni i Pavarur i Kualifikimit. Hetimi i KPK për Shqarrin, sidomos sa i përket kritereve të pasurisë dhe figurës ishin përsëritje e hetimeve dhe qëndrimeve të mbajtura gjatë rivlerësimit të bashkëshortes së tij prokurores […]

Gjyqtarja Luljeta Kolonja pas seancës dëgjimore në KPK. Foto: Edmond Hoxhaj.
KPK Lajme

Gjyqtarja Luljeta Kolonja jep shpjegime për burimet e blerjes së një apartamenti

Gjyqtarja e Korçës, Luljeta Kolonja u përball të enjten më 4 prill me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, KPK kur gjatë seancës dëgjimore dha shpjegime më së shumti për të ardhurat e bashkëshortit nga puna në emigracion në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, që janë deklaruar si burim për blerjen e një apartamenti, pasuri për […]

Ndihmësi ligjor Ervin Aliu gjatë seancës dëgjimore në KPK. Foto: Edmond Hoxhaj.
KPK Lajme

Ndihmësi ligjor Ervin Aliu përballet me vetingun

Ndihmësi ligjor pranë Gjykatës së Apelit Adminsitrativ, Ervin Aliu u përball të mërkurën më 27 mars me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, KPK, kur gjatë seancës dëgjimore dha shpjegime të përmbledhura për gjetje në kriterin e pasurisë dhe të profesionalizmit. Ai u vlerësua pozitivisht për pastërtinë e figurës. Procesi i rivlerësimit për Aliun po kryhet […]

Aurel Celibashi pas seancës dëgjimore në KPK. Foto: Edmond Hoxhaj.
KPK Lajme

Ndihmësi ligjor, Aurel Celibashi përballet pa probleme me vetingun

Ndihmësi ligjor pranë Gjykatës Administrative të Shkallës së Parë Tiranë, Aurel Celibashi u përball pa probleme me procesin e rivlerësimit kalimtar të martën më 26 mars, gjatë seancës dëgjimore në Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, KPK. Ai mori vlerësim pozitiv në të tre kriteret e rivlerësimit, atë të pasurisë, pastërtisë së figurës dhe për profesionalizmin. […]