Komisioni i Pavarur i Kualifikimit Lajme

Vetingu, KPK gjen probleme në pasurinë e kryetarit të Kushtetueses

Bazuar në relacionin e lexuar në seancën dëgjimore nga trupa e KPK-së, deklarimi i pasurisë nga kreu i Gjykatës Kushtetuese Bashkim Dedja u gjet me disa probleme, si mos-justifikimin i dy huave dhe paqartësi për dy apartamente. Avokati Maks Haxhia kërkoi rikonfirmimin në detyrë dhe i  justifikoi mungesat me infiormalitetin e shqiptarëve emigrantë.