Komisioni i Pavarur i Kualifikimit Lajme

Kreu i Apelit të Tiranës, Hysni Demiraj përballet me akuza dhe protestë në KPK

Hysni Demiraj u përball me probleme të pasurisë, të vendimeve gjyqësore dhe një seri denoncimesh nga një gjyqtar i Apelit, ndërsa replikoi me vëzhguesin e ONM-së për etikën dhe një borxh prej 5 milionë lekësh, marrë nga një biznesmen. Demiraj tha se nuk ka shitur drejtësi dhe nuk ka futur duart në xhepat e shqiptarëve. […]

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit Lajme

KPK ngre dyshime mbi pasurinë e prokurorit Artan Bajrami

Drejtuesi i Prokurorisë së Apelit të Krimeve të Rënda Artan Bajrami u përball në seancë dëgjimore pranë KPK-së me dyshimet rreth burimit të pasurisë dhe mbi pronësinë e një makine. Bajrami kërkoi të konfirmohej në detyrë dhe “një pasaktësi të mos përdorej për vlerësimin e gjithë karrierës”.