Komisioni i Pavarur i Kualifikimit Lajme

Kreu i Gjykatës së Tropojës përballet me probleme të pasurisë dhe profesionalizmit

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ngriti dyshime për fshehjen e një apartamenti si dhe një borxh prej 20 mijë eurosh në emër të gjyqtarit Dritan Seci, ndërkohë që ky i fundit u mbrojt me argumentin se apartamentin e kishte kthyer mbrapsht dhe se nuk e njihte personin që deklaronte se i ka dhënë borxh.