Kolegji i Posaçëm i Apelimit | Foto : LSA
Analiza KPA Vendi

KPA u nda për shkarkimin e prokurorit Arben Pasho

Ashtu si Komisioni, shumica e Kolegjit konkludoi se ish-prokurori i Gjirokastrës, me veprimet dhe mosveprimet e tij ka cënuar besimin e publikut tek drejtësia – ndërsa pakica ngre dyshime mbi procesin e rregullt ligjor duke vlerësuar se subjektit nuk iu garantua e drejta për t’u mbrojtur dhe vlerëson se duhet të konfirmohet në detyrë pasi […]