Gjyqtari i Elbasanit, Tomorr Kullolli pas seancës së parë në KPK. Foto: Edmond Hoxhaj.
Korrupsioni KPK Lajme Vendi

KPK: Tomorr Kullolli, me mungesa të mëdha burimesh dhe në konflikt interesi

Pas një serie kërkesash në KLGJ dhe përpjekjes për të pezulluar procesin, gjyqtari Tomorr Kullolli u përball me dhjetëra milionë lekë mungesë financiare për çdo pasuri nën pronësi si dhe me akuza për konflikt interesi. KPK caktoi një seancë të dytë për t’i dhënë gjyqtarit mundësinë për t’u dëgjuar.