Prokurori Artur Ismajlukaj pas seancës dëgjimore në KPK. Foto: Edmond Hoxhaj.
KPK Lajme

Prokurori Artur Ismajlukaj jep shpjegime për udhëtimet me persona të dënuar

Prokurori i Elbasanit, Artur Ismajlukaj u përball të enjten më 25 maj me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, KPK, kur gjatë seancës dëgjimore u pyet dhe dha shpjegime për disa udhëtime me automjete të personave të dënuar penalisht, në një rast me makinën e një personi të dënuar për krim të organizuar në Rimini të […]

Gjyqtarja Elvana Çiçolli pas seancës dëgjimore në KPK. Foto: Vladimir Karaj.
KPK Lajme Veting

Gjyqtarja Elvana Çiçolli konfirmohet në detyrë

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, KPK shpalli të enjten më 25 maj vendimin për konfirmimin në detyrë të gjyqtares së Gjykatës Administrative të Tiranës, Elvana Çiçolli. Vendimi u mor në mënyrë unanime  nga trupa e KPK e kryesuar nga Alma Faskaj, me relatore Etleda Çiftjan dhe anëtare Suela Zhegun. Gjatë seancës dëgjimore më 23 maj, […]

Prokurori i Vlorës, Hyrjet Lamaj pas seancës dëgjimore, Foto: Vladimir Karaj.
KPK Lajme

KPK kërkon shpjegime për transaksionet me apartamente të prokurorit Hyrjet Lamaj

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit kishte ndjekur një varg transaksionesh me pasuri të paluajtshme të filluara në vitin 2002 dhe mbyllura në vitin 2015 të prokurorit Hyrjet Lamaj dhe ngriti dyshime mbi ligjshmërinë e burimeve të 4.8 milionë lekëve që kishin shërbyer në këto transaksione. Komisioni nuk kishte marrë parasysh një shumë të dhuruar nga […]

Gjyqtari Lazer Sallaku pas seancës dëgjimore në KPK. Foto: Edmond Hoxhaj.
KPK Lajme

Lazer Sallaku jep shpjegime për pasurinë dhe mbylljen e çështjes së CEZ

Gjyqtari i Gjykatës së Tiranës, Lazer Sallaku, u përball të mërkurën më 24 maj me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, KPK, kur gjatë seancës dëgjimore kundërshtoi bilancet negative kryesisht në blerjen e një apartamenti. Në kriterin profesional, Sallaku dha shpjegime për pushimin e çështjes së privatizimit të CEZ Shpërndarje. Sallaku mori vlerësim pozitiv për pastërtinë […]

Skeda e pasurisë së deklaruar – Artur Ismajlukaj – Prokuroria e Korçës
KPK Skeda

Skeda e pasurisë së deklaruar – Artur Ismajlukaj – Prokuroria e Korçës

Artur Ismajlukaj, prokuror në Prokurorinë e Korçës, do të përballet të enjten më 25 maj me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i tij i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Alma Faskaj, Etleda Çiftja dhe Suela Zhegu. Artur Ismajlukaj e nisi karrierën si oficer i policisë gjyqësore në Prokurorinë e Tropojës në […]