Gjyqtarja Albana Shtylla gjatë një seance të Kolegjit të Posaçëm të Apelimit. Fotoi:LSA
KPA Lajme Vendi

Albana Shtylla zgjidhet në krye të Kolegjit të Apelimit

Me vota unanime gjyqtarja Albana Shtylla u zgjodh kryetare e Kolegjit të Posaçëm të Apelimit, pas mbarimit të mandatit të Natasha Mulajt.

Gjyqtarja Albana Shtylla gjatë një seance të Kolegjit të Posaçëm të Apelimit. Fotoi:LSA

Kolegji i Posaçëm i Apelimit  njoftoi të martën rrotacionin në krye të tij. Sipas njoftimit për shtyp KPA zhvilloi seancën për zgjedhjen e kryetarit të ri Kolegjit të Posaçëm të Apelimit, me mandat nga 26 korriku i këtij viti deri më 26 korrik 2023. “Pas votimit të fshehtë që u zhvillua në prani të vëzhguesve ndërkombëtarë të Operacionit Ndërkombëtar të Monitorimit, rezultoi e zgjedhur me 7 (shtatë) vota pro, kandidatja Albana Shtylla”, njoftoi KPA.

Kolegji bëri me dije se Shtylla do të fillojë ushtrimin e detyrës së kryetares së Kolegjit të Posaçëm të Apelimit, pas mbarimit të mandatit të kryetares në detyrë Natasha Mulaj.

Shtylla, e cila ka lindur në Vlorë është diplomuar në Fakultetin e Drejtësisë, k mbajtur më herët një sërë detyrash publike si drejtuese në disa institucione, anëtare e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, anëtare e Këshillit të Lartë të Drejtësisë, si dhe Sekretares së Përgjithshme të Kuvendit të Shqipërisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *