Skeda e pasurisë së deklaruar – Neritan Hoxha – Prokuroria e Elbasanit
KPK Skeda

Skeda e pasurisë së deklaruar – Neritan Hoxha – Prokuroria e Elbasanit

Prokurori Nertian Hoxha i Prokurorisë së Juridiksionit të Përgjithshëm Elbasan do të përballet të enjten më 27 qershor me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i tij i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Suela Zhegu, Roland Ilia dhe Genta Tafa (Bungo). Nertian Hoxha e ka filluar karrierën e tij në sistemin e […]

Besmir Rrapaj në KPK
KPK Lajme Veting

Këshilltari ligjor Besmir Rrapaj konfirmohet në detyrë

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, KPK shpalli të mërkurën më 10 korrik vendimin për konfirmimin në detyrë të këshilltarit ligjor pranë Gjykatës së Lartë, Besmir Rrapaj. Vendimi u mor në mënyrë unanime nga trupa e KPK e kryesuar nga Firdes Shuli, me relator Lulzim Hamitajn dhe anëtare Etleda Çiftjan. Gjatë seancës dëgjimore të martën më […]

Gjyqtari Flamur Kapllani
KPK Lajme Veting

Gjyqtari Flamur Kapllani, konfirmohet në detyrë

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, KPK shpalli të mërkurën më 3 korrik vendimin për konfirmimin në detyrë të kryetarit të Gjykatës së Tiranës, Flamur Kapllani. Vendimi u mor në mënyrë unanime nga trupa e KPK e kryesuar nga Brunilda Bekteshi, me relator Lulzim Hamitajn dhe anëtare Etleda Çiftjan. Gjatë seancës dëgjimore të martën, Kapllani dha […]

Prokurorja Rajmonda Berisha në KPK | Foto: BIRN
KPK Lajme Veting

KPK largon nga detyra prokuroren Rajmonda Berisha

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, KPK shpalli të mërkurën më 3 korrik vendimin për shkarkimin nga detyra të prokurores së Elbasanit, Rajmonda Berisha. Vendimi u mor në mënyrë unanime nga trupa e KPK e kryesuar nga Xhensila Pine, me relatore Alma Faskajn dhe anëtare Pamela Qirkon. Gjatë seancës dëgjimore të hënën më 1 korrik, prokurorja […]

Gjyqtari Flamur Kapllani pas seancës dëgjimore në KPK. Foto: Edmond Hoxhaj.
KPK Lajme

Gjyqtari Flamur Kapllani përballet me vetingun

Kryetari i Gjykatës së Tiranës, Flamur Kapllani u përball të matën më 2 korrik me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, KPK, kur gjatë seancës dëgjimore dha shpjegime për disa bilance negative për pasurinë dhe për disa gjetje të konstatuara në denoncimet nga publiku. Për pastërtinë e figurës, Kapllani mori vlerësim pozitiv. Procesi i vetingut për […]