Prokurori Ferdiand Elezi, përballë KPK | Foto : BIRN
Analiza Artikull kryesor Analiza KPK Në Fokus

Precedenti në shkarkimin e Artan Lazajt dhe shpenzimet e pajustifikuara “dogjën” Ferdinand Elezin

Tre milion lekë shpenzime të pajustifikuara me të ardhura të ligjshme dhe mosdeklarimi i pjesës takuese të bashkëshortes nga shitja e apartamentit të prindërve, janë sipas Komisionit të Pavarur të Kualifikimit arsyet për shkarkimin e drejtuesit të Prokurorisë së Apelit Durrës, Ferdinand Elezi.