Gjyqtarja Anila Guri dhe avokati Julian Mërtiri duke dalë nga KPA | Foto: V. Karaj
KPA Lajme Veting

Kolegji rrëzon KPK dhe konfirmon në detyrë gjyqtaren Anila Guri

Kolegji i Posaçëm i Apelimit njoftoi të premten se pas shqyrtimit të vendimit të Komisionit të Pavarur të Kualifikimit dhe provave të çështjes, gjeti se gjyqtarja Anila Guri duhej të konfirmohej në detyrë. Në vendimin e përmbledhur Kolegji shprehet se Guri nuk mund të mbahej përgjegjëse për ndërtimin e një shtëpie nga bashkëshorti para martese. […]

Gjyqtarja Anila Guri dhe avokati Julian Mërtiri duke dalë nga KPA | Foto: V. Karaj
KPA Lajme Veting

Saktësimi i fakteve, KPA dëgjon gjyqtaren Anila Guri

Gjyqtarja Anila Guri (Kristani) këmbënguli të mërkurën, gjatë seancës publike për ankimin e saj ndaj vendimit të Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, i cili e ka shkarkuar nga detyra në korrik të vitit 2019, se nuk kishte pasuri të tjera veç një makine dhe kursimeve të deklaruara dhe se ishte mbajtur padrejtësisht përgjegjëse nga KPK […]