Fatri Islamaj pas seancës në Kolegjin e Posaçëm të Apelimit. Foto: Edmond Hoxhaj.
KPA Lajme Veting

KPA rikthen në detyrë gjyqtarin Fatri Islamaj

Kolegji i Posaçëm i Apelimit, KPA shpalli të enjten vendimin për konfirmimin në detyrë të gjyqtarit të Apelit Tiranë, Fatri Islamaj dhe prishjen e vendimit të Komisionit të Pavarur të Kualifikimit që e pati shkarkuar Islamajn. Kryesuesi i trupës së Kolegjit, gjyqtari Sokol Çomo njoftoi se vendimmarrja është marrë me shumicë votash. Islamaj u shkarkua […]

Fatri Islamaj pas seancës në Kolegjin e Posaçëm të Apelimit. Foto: Edmond Hoxhaj.
KPA Lajme Veting

KPA rihap shqyrtimin gjyqësor për Fatri Islamajn, bazuar në një mendim të ONM

Kolegji i Posaçëm i Apelimit, KPA njoftoi të enjten më 31 mars se kishte vendosur rihapjen e shqyrtimit gjyqësor lidhur me ankimin e gjyqtarit të Apelit të Tiranës Fatri Islamaj, kundër vendimit të Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, KPK që e shkarkoi nga detyra më 10 dhjetor 2019. Në seancën e të enjtes kur pritej […]