KPA gjatë shpalljes së vendimit për prokurorin Gjon Kodra. Foto:Vladimir Karaj.
KPA Veting

KPA shkarkon prokurorin Gjon Kodra

Kolegji i Posaçëm i Apelimit njoftoi të mërkurën prishjen e vendimit të Komisionit të Pavarur të Kualifikimit dhe shkarkimin e prokurorit të Tiranës Gjon Kodra për deklarim të pamjaftueshëm të pasurisë dhe cënim të besimit të publikut te drejtësia. Trupa gjykuese që mori vendimin përbëhet nga gjyqtarja Albana Shtylla si kryesuese, si dhe gjyqtarët Sokol […]

Prokurori Gjon Kodra | Foto: BIRN
KPA Lajme Veting

Prokurori shpjegon në KPA pasurinë e gruas dhe kontaktin me vëllain e ndjerë të deputetit

Kolegji i Posaçëm i Apelimit mbajti të hënën seancën e radhës për ankimin e paraqitur nga Komisioneri Publik, Florian Ballhysa kundër konfirmimit në detyrë nga Komisioni i Pavarur i Kualifikimit të prokurorit të Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Tiranë, Gjon Kodra. Seanca dëgjimore u përqëndrua në paraqitjen e parashtrimeve të mbrojtjes nga avokati Plator Bilibashi ndaj […]

Prokurori Gjon Kodra | Foto : Edmodn Hoxhaj
KPK Lajme Vendi

Gjon Kodra jep shpjegime për burimet e pasurisë dhe një kontakt të papërshtatshëm

Prokurori i Tiranës, Gjon Kodra u pyet dhe dha shpjegime lidhur me kursimet e bashkëshortes para lidhjes së martesës; për hetimin e një çështje me kallëzues administratorin e shoqërisë ndërtuese ku kishte blerë apartamentin; si dhe për një bisedë telefonike me vëllain e një deputeti, të përfshirë në krimin e organizuar.