Gjyqtarja Ersida Bajgora pas shpalljes së vendimit.
KPK Lajme

Gjyqtarja Ersida Bajgora konfirmohet në detyrë

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, KPK shpalli të premten më 28 prill, vendimin për konfirmimin në detyrë të gjyqtares së Lushnjës, Ersia Bajgora. Vendimi u mor në mënyrë unanime nga trupa e KPK e kryesuar nga Suela Zhegu, me relator Roland ILian dhe anëtare Genta Tafa Bungo. Gjatë seancës dëgjimore, Komisioni nuk evidentoi probleme domethënëse […]

Gjyqtarja Ersida Bajgora pas seancës dëgjimore në KPK. Foto: Edmond Hoxhaj.
KPK Lajme Veting

Gjyqtarja Ersida Bajgora drejt konfirmimit në detyrë

Gjyqtarja e Gjykatës së Lushnjës, Ersida Bajgora u përball të enjten më 27 prill 2023 me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, KPK kur gjatë seancës dëgjimore nuk u evidentuan probleme domethënëse në asnjë prej kritereve të rivlerësimit. Procesi i vetingut për gjyqtaren Bajgora po kryhet nga trupa e KPK e kryesuar nga Suela Zhegu, me relator […]

Skeda e pasurisë së deklaruar – Ersida Bajgora – Gjykata e Lushnjes
KPK Skeda

Skeda e pasurisë së deklaruar – Ersida Bajgora – Gjykata e Lushnjes

Gjyqtarja e Gjykatës së Lushnjes, Ersida Bajgora do të përballet të enjten më 27 prill me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i saj i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Genta Tafa Bungo, Suela Zhegu dhe Roland Ilia. Ersida Bajgora përfundoi studimet në Shkollën e Magjistraturës në vitin 2016 dhe punon prej […]

Nga një seancë e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit.
KPK

Gjyqtarja Zeta Tërpollari dorëhiqet dy vjet pasi filloi vetingu

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, KPK vendosi më 19 dhjetor 2022 të ndërpresë vetingun për gjyqtaren e Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Lushnjë, Zeta Tërpollari, si dhe i hoqi asaj të drejtën për t’u rikthyer në sistemin e drejtësisë për 15 vjet, për shkak të dorëheqjes. Në vendimin e arsyetuar të KPK thuhet se në korrik […]