KPK duke shpallur një vendim | Foto : LSA
Analiza KPK Vendi

KPK e gjeti gjyqtarin Ken Dhima me minus 60.5 milionë lekë dhe dy pasuri të fshehura

Analizat financiare nga Komisioni i Pavarur i Kualifikimit e gjetën gjyqtarin e Gjykatës Administrative në Vlorë Ken Dhima me bilanc negativ në 12 vite, dy pasuri të fshehura dhe dy raste të dhuratave nga persona të cilët ai i kishte gjykuar ose i gjykoi në vijim.  Dhima refuzoi sipas KPK të shpjegonte barrën e provës.