Nga seanca dëgjimore për gjyqtarin Besnik Hoxha në KPK. Foto: Vladimir Karaj.
KPK Lajme

Gjyqtari Besnik Hoxha përballet me barrë prove në të tri kriteret e vetingut

Historia e komplikuar e një apartamenti në përdorim të gjyqtarit Besnik Hoxha dhe transaksionet me të, dukeshin sipas Komisionit të Pavarur të Kualifikimit të dyshimta. Gjatë një seance të gjatë dëgjimore në KPK, ku gjyqtari i Tiranës, Besnik Hoxha nuk ishte i pranishëm për arsye shëndetësore, avokatja e tij Antoneta Sevdari iu përgjigj një sërë […]