Prokurori Milan Laskaj pas seancës dëgjimore në KPK. Foto: Edmond Hoxhaj.
Analiza KPK

Shkarkimi i prokurorit Milan Laskaj për probleme të pasurisë dhe besimit te drejtësia

Prokurori i Tiranës, Milan Laskaj, u shkarkua nga detyra më 27 mars prej Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, KPK, pasi u konkludua se ai ka kryer fshehje të pasurisë, se ka munesë të burimeve financiare për të justifikuar krijimin e tyre, si dhe se ka kryer deklarim të pasaktë e të pa mjaftueshëm në këtë […]

Prokurori Milan Laskaj pas seancës dëgjimore në KPK. Foto: Edmond Hoxhaj.
KPK Lajme Veting

KPK shkarkon prokurorin Milan Laskaj

Prokurori Milan Laskaj i Prokurorisë së Tiranës u shkarkua të mërkurën nga Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, pasi u përball me barrë prove për bilancet negative në kriterin e pasurisë dhe dyshimet për fshehjen e një automjeti. Gjatë seancës dëgjimore Laskaj i kundërshtoi këto gjetje të Komisionit.  Vendimi për prokurorin Milan Laskaj u mor nga […]

Prokurori Milan Laskaj pas seancës dëgjimore në KPK. Foto: Edmond Hoxhaj.
KPK Lajme

Prokurori Milan Laskaj jep shpjegime për blerjen e një apartamenti

Prokurori Milan Laskaj i Prokurorisë së Tiranës u përball të hënën më 25 mars me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, KPK, kur gjatë seancës dëgjimore dha shpjegime për bilancet negative në kriterin e pasurisë dhe dyshimet për fshehjen e një automjeti. Në seancë u relatuan gjithashtu gjetje në kriterin profesional, që i përkisnin më së […]