Kolegji i Posaçëm i Apelimit | Foto : LSA
Analiza KPA Vendi

KPA: Pretendimet e gjyqtarit të ‘El Classico’ ndaj KPK-së, të pavërteta dhe të papabazuara

Kolegji i Posaçëm i Apelimit vëren se sjellja e ish-gjyqtarit të Apelit Durrës, Petraq Dhimitri duket se demonstron një përpjekje të tijën për t’iu shmangur përgjegjësive në raport me procesin e vetingut, duke vështirësuar komunikimin e Komisionit me të, në kundërshtim me detyrimin ligjor për bashkëpunim.