Analiza dhe Opinione Komisioni i Pavarur i Kualifikimit

Dokumentet sekrete për “miqësi” me krimin çuan në shkarkimin e Shkëlzen Selimit

Anëtari i Gjykatës së Lartë, Shkëlzen Selimi u shkarkua nga Komisioni i Pavarur i Kualifikimit pasi iu provuan një sërë kontaktesh me persona të proceduar dhe të dënuar si pjesë e trafikut të narkotikëve dhe krimit të organizuar. Selimi u mbrojt duke thënë se nuk kishte pasur dijeni për akuzat ndaj të njohurve të tij […]